BARTIN / MERKEZ - Kıranpazarı Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz 7-A sınıfı öğrencilerinden Ahmet KAŞ "Dede Korkut Hikaye Yazma Yarışmasında" il ikincisi olarak bizleri grurlandırmıştır. Öğrencimize hediyesi Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın AŞÇI tarafından verilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilimizde düzenlenen Dede Korkut Hikaye Yazma Yarışmasında 7-A sınıfından Ahmet KAŞ il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamonı dileriz

Okulumuzda karne heyecanı yaşandı.

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Töreni gercekleştirildi.

Okulumuzda karne töreni gerçekleştirildi.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri gerçekleştirildi.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığının katkılarıyla geliştirilen "DİYALEKT" uygulamasını güvenle indirip kullanabilirsiniz. Her yaşa uygun bu uygulama sayesinde İngilizce öğrenmek artık daha kolay!

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Mrt

Okulumuzda "Mehmet Akif'in Sözü, Cumhuriyet'in 100'ü"  temalı, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma töreni gerçekleştirilmiştir.

Mrt

ÖÖğrencilerimiz ilimizde düzenlenen bilgi yarışmasına katıldı.

Şbt

Ülkemizde yaşanan depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Kas

Okul Kız Voleybol Takımımız Akcemescit Ortaokulu ile yaptığı ilk maçını 3-0 kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Ümit AKTEMİŞ'i tebrik ediyoruz.

Kas