BARTIN / MERKEZ - Kıranpazarı Ortaokulu

Okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Eyl

Bartın İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Oğuzhan ACAR'ın desteği ve okul idaremizin organizasyonu ile okulumuz öğrencileri İnkumu ve Güzelcehisar'ı gezdiler.

Emeği gecen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü töreni gerçekleştirildi.

Eyl

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim-öğretim yılı için belirlenen "meslekleri tanıyalım" yerel hedefi kapsamında kategorik olarak hazırlanan eğitim içerikleri hizmete sunulmuştur.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin de hizmetine açılan döküman yönetim sistemi (DYS) ile artık öğretmenlerimiz istedikleri an kendilerine gönderilen resmi yazıları okuyup işlem yapabilecekler.

Bu kapsamda okulumuz öğretmenlerine okul idaresi ve bilişim teknolojileri öğretmenimiz tarafından gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Eyl

Okulumuzda Aile Eğitimleri başlayacaktır.

Eğitimler cumartesi günü yapılacaktır.

Eğitimlere katılmak isteyen velilerimiz müdür yardımcımız Erman Oğur'a ismini yazdirabilirler.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz Oğuzhan ACAR okulumuzda incelemelerde bulundu.

İncelemeler sonrası öğretmenlerle toplantı yapan müdürümüz iyi dilek ve temennilerde bulunarak okulumuzdan ayrıldı.

May

Okulumuz öğrencileri meslek liselerinin tanıtımlarının yapıldığı fuara katıldılar.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Yayalar İçin 5 Adımda Güvenlik!

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi.

Nis

Her Zaman, Her Yerde, Herkes İçin Eğitim

Hayat Boyu Öğrenme Fırsatları!

Mrt

Bartın İl Müftülüğü tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Elanur ORTA ikinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizi çevreye gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutluyoruz.