BARTIN / MERKEZ - Kıranpazarı Ortaokulu

Şbt

Okulumuz öğrencileri ilimizde düzenlenen yöresel yemek yarışmasında A grubunda mücadele etti. Yarışmada kendi grubunda en yüksek puanı alarak grubu birinci tamamladı. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimize danışmanlık yapan öğretmenimiz Aslı ATA'yı tebrik ediyor. Finalde başarılar diliyoruz

Ara

Okulumuz kız voleybol takımı il turnuvasında 3. olarak bizleri onurlandirmistir. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Ümit Akyemis'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Eneeji Tasarrufu Gelecek Nesillere Bir Işık Yakmak Demektir!

Ara

Okulumuz kız voleybol takımı il voleybol turnuvasında karşılaştığı Ertuğrul Gazi Ortaokulu Kız Voleybol Takımı'nı 3-2 yendi. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Ümit Akyemis'i tebrik ediyoruz.

Kas

Acımız Büyük Okulumuz öğretmenlerinden Fati AVCİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kayadibi Çavuş Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kas

Okulumuzda öğretmenler günü gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Bir Hareketine Bakar Hayat!

Ekm

Okulumuza, 15 Temmuz Panomuz asıldı.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri Bartın Valiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasına Katıldı.